Kunstcafé zaterdag 15 juni

Afgelopen zaterdag was er weer een gezellig Kunstcafé Rivierenland bij De Lindehof in Spijk. Ik heb ze niet geteld, maar er waren zo’n twintig mensen aanwezig. Ook Henk Ganzeboom en zijn vrouw Bertie waren van de partij. Dat was een leuke verrassing.

We konden lekker buiten zitten, maar vlak voor het informatierondje begon het even te regenen en ging iedereen naar binnen. Henk vertelde over hun nieuwe huis en omgeving. Henk is, zoals hij zelf zegt ‘Pensionado’, maar krijgt ook daar via bekenden leuke opdrachten en pakt daarom af en toe de camera ter hand. Daarnaast mist  hij onze club wel en is elke keer in gedachten aanwezig. Bertie zoekt nog werk en het ziet ernaar uit dat ze wellicht via het fotowerk en het netwerk daar wellicht een baan gaat vinden.
Irene Damminga vertelde dat zij in medisch Centrum Volgerlanden in H.I. Ambacht een mooie fototentoonstelling in heeft mogen richten die tot en met oktober te zien is tijdens de openingsuren.

Lianne meldde dat de data van de groepsexpositie ‘Aandacht voor je omgeving bekend zijn: zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Een locatie wordt nog gezocht en er kan nog steeds worden aangemeld via www.kunstcaferivierenland.nl 

Verder werd er natuurlijk over kunst gesproken en over de vakantie die mensen al hebben genoten of binnenkort gaan houden.

Een klein aantal kunstenaars bleef na afloop gezellig gezamenlijk eten en zo kwam er een einde aan het maandelijkse samenzijn van het Kunstcafé Rivierenland. De volgende editie is op zaterdag 19 augustus, zelfde plaats en zelfde tijd tussen 16.00 uur en 18.00 uur in De Lindehof.

Noteer het maar alvast in de agenda.

En natuurlijk; geniet van de foto’s van Conny van Oostrum, waarvoor dank!

 

Kunstcafé Rivierenland

Kunstcafé Rivierenland heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines om zo verbindingen te leggen.

Agenda

18mei
18.05.2024 16:00 - 18:00
Kunstcafé Rivierenland bijeenkomst
15juni
15.06.2024 16:00 - 16:30
Kunstcafé Rivierenland bijeenkomst
20juli
20.07.2024 16:00 - 18:00
Kunstcafé Rivierenland bijeenkomst
17aug
17.08.2024 16:00 - 18:00
Kunstcafé Rivierenland bijeenkomst

Search