Kunstcafé Rivierenland

Ontmoeten & Verbinden

Fort Vuren is iedere derde zaterdagmiddag van de maand de thuisbasis voor Kunstcafé Rivierenland.  Het in 2008 opgerichte kunstcafé verwelkomt u met bijzondere bijeenkomsten waarbij kunstenaars soms nieuw werk presenteren en toelichten. Dichters dragen er inspirerende gedichten voor en muzikanten spelen hun geanimeerde  en swingende muziek.Ook kunt u  film- en fotopresentaties verwachten en wellicht worden er weer nieuwe gezamenlijke kunstprojecten bedacht en uitgevoerd.

De gezellige bijeenkomsten, in de zomermaanden vaak buiten op het terras en ’s winters aan de lange tafels van de Fortwachterij, zijn voor iedereen vrij toegankelijk. We zijn een platform voor zowel kunstenaars, schrijvers, fotografen, muzikanten, galeriehouders maar zeker ook voor liefhebbers van kunst en cultuur!

De intentie is om elkaar te leren kennen en te inspireren. Dat is het belangrijkste doel van het Kunstcafé. De warme ambiance van de fortwachterij biedt daarvoor alle gelegenheid. Iedereen met een hart voor kunst en cultuur is welkom op de derde zaterdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur!


Kunstcafé Rivierenland

Iedere 3e zaterdag van de maand

tussen 16:00 en 18:00 uur

 

Kunstcafé Rivierenland

Fortwachterij Vuren

Waalwijk 29

4214 LB Vuren

Kunstcafé Rivierenland

Kunstcafé Rivierenland heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines om zo verbindingen te leggen.

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Search